Tunnetaitokortit

Alkuperäinen hinta oli: 19,90 €.Nykyinen hinta on: 9,95 €.

Ale!

Kuvaus

 

 

   

Digitaalisten oppimistuotteiden käyttöehdot

💎 TUOTTEEN KÄYTTÖOIKEUS: Yksittäinen tuote kattaa käyttöoikeuden yhdessä ryhmässä. Jos yksikössäsi on esimerkiksi kolme ryhmää ja haluatte tuotteen käyttöön kaikkiin ryhmiin, laittakaa ostoskoriin 3 tuotetta.

💡HUOM! KAIKKI MAKSULLISET TUOTTEEMME OVAT DIGITAALISIA JA NE TOIMITETAAN LINKKEINÄ SÄHKÖPOSTIISI HETI TILATTUASI. Joskus sähköposti saattaa valikoida yritysposteja roskaposteiksi, joten jos et saa vastaussähköpostia pian tilattuasi, tarkistathan myös roskapostin. 💡

 

💎 KATSO VIDEO: Itsesäätelykorttien käyttöä 

💎 KATSO VIDEO: Tunneraketti 

.  .  .

KIDIJOBI on yhteistyössä KT Jouni Veijalaisen kanssa suunnitellut ja toteuttanut  ITSESÄÄTELYKORTIT, JULISTEEN ja TUNNERAKETIN itsesäätelytaitojen konkreettisen opettelemisen tueksi. Tämä tuotepaketti mahdollistaa entistä monipuolisemman kuvatuenkäytön lasten toiminnanohjausessa.

TUNNERAKETTI 🚀 yhdistettynä ITSESÄÄTELYKORTTEIHIN on konkreettinen keino

  • emootioiden TUNNISTAMISEEN, NIMEÄMISEEN ja TIETOISEEN käsittelyyn yhdessä aikuisen ja vertaisten kanssa.
  • TUNNERAKETIN avulla etsitään yhdessä myös sopivia keinoja eli strategioita, jotta tunteita opitaan säätelemään tarkoituksenmukaisesti ja oma toiminnanohjaus vahvistuu.
  • TUNNERAKETIN kanssa työskentely yksittäisten lasten ja koko lapsiryhmän kanssa on positiivinen keino tehdä näkyväksi EMOTIONAALISEN itsesäätelytaidon harjoittelemista, huomioiden lapselle ominainen leikillinen ja toiminnallinen tapa toimia.

 

Itsesäätelytaitoja vahvistava tuotepaketti sisältää:

  • Itsesäätelykortit (13 tunnetilakorttia, 13 strategiakorttia ja konkreettisia käyttövinkkejä korttien kanssa tehtäväksi)
  • Webinaarin (Itsesäätely rikastuttaa oppimisen taitoja/ KT Jouni Veijalainen, kesto 30 min)
  • Julisteen (tunnetilat ja strategiat kootusti)
  • Tunneraketin 🚀  ja maapallon 🌏 (itse askarteltava)
  • Lyhyen teoriaosuuden EMOTIONAALISESTA itsesäätelytaidosta (suunnattu aikuisille)
  • Tiia Tunne- animaatio, joka kertoo lapsille emotionaalisesta itsesäätelytaidosta ja tunneraketin käytöstä (suunnattu lapsille)

 

💎 Tämä oppimistuote toimitetaan  sähköpostiin linkkeinä ja on itse tulostettava.

💎 Oppimistuotteeseen sisältyvä webinaari, videoesimerkit sekä animaatio ovat sähköisinä linkkeinä oppimateriaalissa. 

 

Lue lisää itsesäätelytaitojen tukemisesta blogikirjoituksestamme! 🙂

Tämä itsesäätelytaitojen harjoittelua monipuolisesti tukeva tuotepaketti sopii käytettäväksi niin varhaiskasvatuksessa kuin kotona tai muussa ohjatussa sekä ammattimaisessa toiminnassa lasten kanssa, jossa kuvatuesta lapsen itsesäätelyyn on apua.

Kuvakortit on suunniteltu sopivan kokoiseksi liitettäväksi kaulanauhaan, jolloin kuvat kulkevat helposti mukana arjen eri tilanteissa.

.   .   .

In collaboration with Jouni Veijalainen, Kidijobi has designed and implemented these self-regulation cards and the poster for learning specific self-regulation skills.

The product includes 13 emotion cards and 13 strategy cards to help with self-regulation.

The cards and the poster are suitable for use in early childhood education as well as at home or in other supervised and professional activities with children, where photo support is helpful for the child’s activity control.

Picture cards are designed to be a suitable size for a lanyard, so the pictures accompany you easily in different everyday situations.

.   .   .