KIDIJOBI sai alkunsa kahden varhaiskasvatuksen ammattilaisen kohdatessa työssään vuosi sitten. Nopeasti Reetta ja Mirka huomasivat yhdistävinä tekijöinä innostuksen työhönsä ja loputtoman energian uuden oppimiseen. Yhdessä ideoiden siemenistä kehittyi liikeidea, jossa kummankin vahvuudet, mielenkiinnonkohteet sekä osaaminen pääsevät valloilleen. 

”Vahvuuteni on tunnistaa ja löytää yksilöllisiä oppimisratkaisuja lasten tarpeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin.  Intohimoni on ollut kehitellä toiminnallisia ja innostavia oppimateriaaleja yhteistyössä Oppi&Ilo: n kanssa. Työskentelen tällä hetkellä varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettajana Espoon kaupungilla. Innoittajana KIDIJOBI: n perustamiselle on mielenkiintoni oppimateriaalien sisällön tuottamiseen sekä bloggaaminen Konkreettista varhaiskasvatusta- sivustollani. ”

Reetta Wirtanen

” Olen saanut työskennellä varhaiskasvatuksessa pian 25:n vuoden ajan. Vahvuuteni on luovuus ja joustavuus työssäni moninaisten ihmisten ja asioiden parissa.
Olen kiinnostunut hyvinvoinnin lisäämisestä sekä osaamisen johtamisesta tulevaisuusnäköisesti ja ratkaisukeskeisesti. Tällä hetkellä toimin Helsingin kaupungilla varhaiskasvatusyksikön johtajana.
KIDIJOBI: ssa yhdistyy kiinnostukseni terälehdet; sosiaalinen ja teknologinen näkökulma. ”

Mirka Raekoski

Turvallista asiointia sivustollamme ja verkkokaupassamme, lue lisää rekisteri- ja tietosuojaselosteestamme. 

KIDIJOBI Oy

Yhteydenottopyyntö