Toimintataulu

Alkuperäinen hinta oli: 6,90 €.Nykyinen hinta on: 3,45 €.

Ale!

Kuvaus

Digitaalisten oppimistuotteiden käyttöehdot

💎 TUOTTEEN KÄYTTÖOIKEUS: Yksi tuote kattaa rajattoman käyttöoikeuden yhdelle LAPSIRYHMÄLLE (esimerkiksi päiväkoti, koulu, perhekoti, seurakunta, kerho, asukaspuisto). Jos haluat tilata tuotteen yrityslaskutuksella, poimi haluttu määrä tuotetta ostoskoriin, valitse ”yrityslasku”  ja täytä laskutustiedot kassalla. Kiitos!

💡HUOM! KAIKKI MAKSULLISET TUOTTEEMME OVAT DIGITAALISIA JA NE TOIMITETAAN LINKKEINÄ SÄHKÖPOSTIISI HETI TILATTUASI. Joskus sähköposti saattaa valikoida yritysposteja roskaposteiksi, joten jos et saa vastaussähköpostia pian tilattuasi, tarkistathan myös roskapostin. 💡

.  .  .

TOIMINTATAULU on monipuolinen ja selkeästi kuvitettu tuotekokonaisuus varhaiskasvatukseen, onnistuneen arjen avuksi. 👦🏻👦🏽👦🏼👦🏿 

👍 Kuvitetun päiväjärjestyksen avulla lapset opettelevat päivän kulkua. 

👍 Lasten kanssa yhdessä voidaan ennakoida tulevaa toimintaa. 

👍 Hyödynnä kuvia myös oppimisympäristöissä. 

👍 Arki tuntuu lapsesta turvallisemmalta, kun sen tapahtumat ovat näkyvillä. 

👍 Aikuiset saavat kuvista tukea päivän pedagogisen toiminnan näkyväksi tekemiseen, kun aamulla kuvitetaan alkava päivä. 

 

Oppimistuote sisältää:

⭐️ 17 kuvitettua päiväjärjestyskuvaa (vessakäynti, retki, leikkihetki, pöytätehtävät, pelihetki, ruokailuhetki, pienryhmätoiminta tai piiri, ulkoilu, lepohetki, lukuhetki, kielten rikas maailma, musiikillinen ilmaisu, kuvallinen ilmaisu, matemaattinen ajattelu, teknologiakasvatus, ympäristökasvatus, liikuntahetki.) 

⭐️ kuvitetut ja tyhjät viikkojärjestyskuvat 14 kpl 

⭐️ kuukaudet ja vuodenajat- juliste (A4 ja A3)

⭐️ osoitinnuolia 9 kpl 

⭐️ sääkuvat 6 kpl 

⭐️ kalenterinumerot 31 kpl + yksi tyhjä 

⭐️ on digitaalinen, itsetulostettava oppimistuote, joka edistää päivän kulun hahmottamista, suomen kielen oppimista ja rauhoittaa arjen siirtymissä. 

 

VINKKEJÄ: 

😍 Käytä tuotetta yhdessä ARKIPEDA- korttien kanssa! Tilaa valmiina painotuotteena ARKIPEDA-kortit Varhaiskasvatuksen tietopalvelusta. 

😍 Leikkien kuvitukseen oppimisympäristöissä tai toimintataululle löytyy meiltä myös digitaalinen oppimistuote Opin uusia leikkejä. 

.  .  .