Opin uusia leikkejä

9,90 

Kuvaus

   

Digitaalisten oppimistuotteiden käyttöehdot 

💎 TUOTTEEN KÄYTTÖOIKEUS: Yksittäinen tuote kattaa käyttöoikeuden yhdessä ryhmässä. Jos yksikössäsi on esimerkiksi kolme ryhmää ja haluatte tuotteen käyttöön kaikkiin ryhmiin, laittakaa ostoskoriin 3 tuotetta.

💡HUOM! KAIKKI MAKSULLISET TUOTTEEMME OVAT DIGITAALISIA JA NE TOIMITETAAN LINKKEINÄ SÄHKÖPOSTIISI HETI TILATTUASI. Joskus sähköposti saattaa valikoida yritysposteja roskaposteiksi, joten jos et saa vastaussähköpostia pian tilattuasi, tarkistathan myös roskapostin. 💡

💎 KATSO VIDEO: Opin uusia leikkejä

Leikit kuvissa ja arvoituksissa  tutustuttaa sinut KIDIJOBI: n uusimpaan tuotteeseen 🌟Opin uusia leikkejä🌟. Tuotteen tarkoituksena on lisätä tasavertaisia mahdollisuuksia ymmärtää oppimisympäristön leikkimahdollisuuksia sekä tehdä itsenäisiä valintoja omalle toiminnalle. Jokaisessa yhteisössä voidaan miettiä tuotteen käytölle parhaat mahdolliset käyttötavat, inspiraatiota ja valmiita vinkkejä löytyy tekstin alapuolella olevalta videolta vauhtiin pääsemiseksi. Tuotteen iloisen värikäs kuvitus kutsuu lapsia tutustumaan leikkeihin ja laajentamaan omaa leikinvalintakäsitystä ja innostumaan uusien leikkien harjoittelemisesta yhdessä ryhmän lasten ja aikuisten kanssa.

”Leikki on keskeinen toimintatapa varhaiskasvatuksessa. Varhaiskasvatuksen tehtävä on tarjota lapsille mahdollisuuksia erilaisiin leikkeihin. Leikki edistää lapsen kehitystä, oppimista ja hyvinvointia. Kokemukset, jotka herättävät lapsissa tunteita, uteliaisuutta ja kiinnostusta, virittävät leikkiin.”

”Leikkiin kannustavassa toimintakulttuurissa tunnustetaan leikin merkitys lapsen hyvinvoinnille ja oppimiselle. Henkilöstö tunnistaa leikkiä rajoittavia tekijöitä ja kehittää leikkiä edistäviä toimintatapoja ja oppimisympäristöjä. Lapsilla ja henkilöstöllä on mahdollisuus kokea yhdessä tekemisen ja leikin iloa. Yhteisössä kannustetaan kaikkia kekseliäisyyteen, mielikuvituksen käyttöön, omaan ilmaisuun ja luovuuteen. Leikki saa näkyä ja kuulua. Lasten leikkialoitteille, kokeiluille ja elämyksille annetaan tilaa, aikaa ja leikkirauhaa. Leikkiville lapsille ja aikuisille mahdollistetaan keskittyminen leikkiin.” (Varhaiskasvatussuunnitelman perusteet, 2018, 30-38)

 

Opin uusia leikkejä- oppimistuote sisältää:

💎 32 iloisesti kuvitettua leikinvalintakuvaa

💎 2 julistetta päivän leikeistä esimerkiksi kertomiseen vanhemmalle hakutilanteessa ja seinätauluiksi oppimisympäristöön

💎 32 arvoituskorttia leikeistä

💎 tyhjiä kortteja omille arvoituksille tai leikinvalintakuville

💎 tuote toimitetaan antamaasi sähköpostiin linkkeinä

Lue lisää käyttövinkkejä ja tuotteen suunnittelun taustoista blogikirjoituksestamme! 🙂