Leikitään sadonkorjuuta

ilmainen tuote

Kuvaus

   

Digitaalisten oppimistuotteiden käyttöehdot

💎 KATSO VIDEO: Leikitään sadonkorjuuta- leikkivinkkejä 

 

KIDIJOBI täyttää pian 1 vuotta! 🥳 KIITOS kaikille oppimistuotteitamme tilanneille ja somessa meitä seuraaville @kidijobi_official! 🧡

Lähestyvän vuosipäivän kunniaksi halusimme tehdä ILMAISEKSI itse tulostettavat kortit ja tehtävämonisteen sadonkorjuuseen sopivista hedelmistä, marjoista ja kasviksista. Kaikista tehtävämonisteen kasveista, marjoista ja hedelmistä on erikseen leikattava ja laminoitava kortti (28 kpl). Videoesimerkissä on muutama leikkiehdotus korttien kanssa leikittäväksi samalla opetellen sadon antimia suomeksi ja mahdollisesti lapsiryhmän muillakin kielillä.

Sadonkorjuu-tehtävämonisteen SAA TULOSTAA oman ryhmän lapsille ja voitte käydä sen avulla läpi, mitä kesä-syyssatoa lapset ovat jo maistaneet. Voitte myös koota tehtävämonisteessa olevasta sadosta toripöydän, jolloin  kaikilla lapsilla on mahdollisuus päästä maistamaan monipuolisesti sadon antimia ja uskallettuaan maistaa, lapsi saa ympyröidä vastaavan sadon antimen tehtävämonisteesta. Monisteeseen voi myös pyytää lapsen omalla äidinkielellä lapsen lempimarjan, -hedelmän tai -kasviksen ääntämisohjeineen, jolloin ryhmässä voidaan harjoitella ja  oppia yhdessä satoa rikkaasti monella eri kielellä!

IHANIA sadonkorjuuleikkejä tai kokonaista projektia sadonkorjuun ympärillä!

LATAA KORTIT JA TEHTÄVÄMONISTE KLIKKAAMALLA TÄTÄ TEKSTIÄ.😊

.  .  .

Lue lisää blogikirjoituksestamme, jossa lapset rakensivat marjoista ja hedelmistä maistiaistorin! 🍓🍌🍊