Innostun, Onnistun, Opin – kannustekartat

2,99 

Kuvaus

Digitaalisten oppimistuotteiden käyttöehdot

💎 TUOTTEEN KÄYTTÖOIKEUS: Yksittäinen tuote kattaa käyttöoikeuden yhdessä ryhmässä. Jos yksikössäsi on esimerkiksi kolme ryhmää ja haluatte tuotteen käyttöön kaikkiin ryhmiin, laittakaa ostoskoriin 3 tuotetta.

💡HUOM! KAIKKI MAKSULLISET TUOTTEEMME OVAT DIGITAALISIA JA NE TOIMITETAAN LINKKEINÄ SÄHKÖPOSTIISI HETI TILATTUASI. Joskus sähköposti saattaa valikoida yritysposteja roskaposteiksi, joten jos et saa vastaussähköpostia pian tilattuasi, tarkistathan myös roskapostin. 💡

💎 KATSO VIDEO: Kannustekartat

Positiivinen palaute ja onnistumisten huomaaminen innostavat lasta harjoittelemaan orastavia taitoja. Aikuinen mallintaa kannustavalla puheellaan kaikkia yhteisössä toimivia iloitsemaan omista ja toisten onnistumisista. Kun onnistumiset tehdään näkyväksi lapselle (Innostun, Onnistun, Opin- kannustekartta) oppimisen kohde säilyy konkreettisena ja lapsi voi itse nähdä oppimisen eteen tehdyt askeleet.

Tehdään oppimisesta yhteisöllistä ja kerätään yhteiseen kannustekarttaan oppimisen ja onnistumisen askeleet koko lapsiryhmän voimin esimerkiksi hyvin onnistuneesta ruokailu-,  lepo- tai siirtymähetkestä. Lapsiryhmässä työskennellessäsi saat tulostaa rajattoman määrän kannustekarttoja oman ryhmän käyttöösi. Kannustekartat toimitetaan sähköisenä linkkinä ja ovat itse tulostettavia. 

Näin innostus pysyy onnistumisen myötä ja lapsi oppii uutta!

 

Innostun, Onnistun, Opin – kannustekartat sisältävät kahdeksen erilaista kannustekarttaa onnistumisen ja oppimisen askeleiden keräämiseksi.

 

Lue lisää blogikirjoituksestamme! 🙂