Tutustumiskortit

4,90 

Kuvaus

 

Digitaalisten oppimistuotteiden käyttöehdot

💎 KATSO VIDEO: Tutustumiskortit- oppimistuotteen esittelyä 

💎 TUOTTEEN KÄYTTÖOIKEUS: Yksi tuote kattaa rajattoman käyttöoikeuden yhdelle LAPSIRYHMÄLLE (esimerkiksi päiväkoti, koulu, perhekoti, seurakunta, kerho, asukaspuisto). Jos haluat tilata tuotteen yrityslaskutuksella, poimi haluttu määrä tuotetta ostoskoriin, valitse ”yrityslasku”  ja täytä laskutustiedot kassalla. Kiitos!

💡HUOM! KAIKKI MAKSULLISET TUOTTEEMME OVAT DIGITAALISIA JA NE TOIMITETAAN LINKKEINÄ SÄHKÖPOSTIISI HETI TILATTUASI. Joskus sähköposti saattaa valikoida yritysposteja roskaposteiksi, joten jos et saa vastaussähköpostia pian tilattuasi, tarkistathan myös roskapostin. 💡

.  .

Tutustumiskortit -oppimistuote 👫🧍🏾‍♀️🧍🏽👩🏼‍🤝‍👩🏾 mahdollistaa jokaiselle lapselle kuulluksi ja nähdyksi tulemisen omana tärkeänä, arvokkaana itsenään. Lapset oppivat korttien avulla samalla kuuntelu- ja keskustelutaitoja. Tuote sopii ryhmämuotoiseen toimintaan, jossa opitaan itsestä, toisista sekä yhdessä toimimisesta, luodaan kaverisuhteita ja rakennetaan jokaisen osallisuutta vahvistavaa vuorovaikutusta. Itsetuntemus on toisiin tutustumisen pohjalla.

Ryhmät muotoutuvat toimintavuoden aikana useampaan kertaan ja siksi erilaisia tutustumis- ja ryhmäytymiskäytänteitä on hyvä pitää yllä ympäri vuoden. Ryhmän jäsenten välisellä VUOROVAIKUTUKSELLA on merkitystä jokaisen osallisuuden kokemuksiin sekä ryhmän ilmapiiriin. Tutustumiskorttien avulla ryhmässä voidaan tutustua toisiin erilaisten asioiden, tapojen ja vahvuuksien kautta.  

 

5 tapaa käyttää Tutustumiskortteja:

👨🏼‍🤝‍👨🏽 Pienryhmässä keskustellaan 1-? kortista. Kuullaan vuorotellen jokaista osallistujaa. 

👭 Jokainen lapsi on vuorollaan viikon tai kuukauden henkilö. Haastatellaan lasta 1-? kortin kysymyksestä ja kirjataan vastaukset koontikorttiin.

👩🏿‍🤝‍👨🏽 Videoidaan lapsen haastattelu 1-? kortin kysymyksestä ja katsotaan haastattelu yhdessä. Lapset voivat videoida ja haastatella myös toisiaan. 

👩🏻‍🤝‍👩🏾 Lähetetään kotiin tehtäväksi 1-? kortin kysymykset ja pyydetään kirjaamaan koontikorttiin vastaukset. Ryhmässä tutustutaan lapseen yhdessä. 

👫 Jokaisen lapsen koontikortti säilytetään esimerkiksi lokeron tai ryhmän seinällä, jotta myös uusien aikuisten on helppo keskustella lapsen kanssa hänen taidoistaan ja mielenkiinnon sekä oppimisen kohteistaan. 

.  .  .

Tutustumiskortit– oppimistuote sisältää

👍 16 iloisesti kuvitettua tutustumiskorttia,

👍 koontikortin, 

👍 on digitaalinen, itsetulostettava oppimistuote, joka edistää myönteisen, osallisuuteen kannustavan ilmapiirin kehittymistä ryhmämuotoisessa toiminnassa. Edistää suomen kielen oppimiseen keskustelevaisesti, yhdessä.

.  .  .