Ruokariimejä ja -arvoituksia

10,90 

Kuvaus

Digitaalisten oppimistuotteiden käyttöehdot

💎 KATSO VIDEO: Ruokariimejä ja -arvoituksia esittelyä 

💎 TUOTTEEN KÄYTTÖOIKEUS: Yksi tuote kattaa rajattoman käyttöoikeuden yhdelle LAPSIRYHMÄLLE (esimerkiksi päiväkoti, koulu, perhekoti, seurakunta, kerho, asukaspuisto). Jos haluat tilata tuotteen yrityslaskutuksella, poimi haluttu määrä tuotetta ostoskoriin, valitse ”yrityslasku”  ja täytä laskutustiedot kassalla. Kiitos!

💡HUOM! KAIKKI MAKSULLISET TUOTTEEMME OVAT DIGITAALISIA JA NE TOIMITETAAN LINKKEINÄ SÄHKÖPOSTIISI HETI TILATTUASI. Joskus sähköposti saattaa valikoida yritysposteja roskaposteiksi, joten jos et saa vastaussähköpostia pian tilattuasi, tarkistathan myös roskapostin. 💡

.  .  .

🍲🥗🥕 Tuote sopii myönteisen ruokasuhteen edistämiseen kaiken ikäisten lasten kanssa toimiville. Monipuolisten ruokasanojen, ruokailuvälineiden sekä ruokarytmin oppimisen tueksi. 🍽🥣🥛🥄 

.  .  .

Ruokariimejä ja -arvoituksia, on UUTUUS, joka on suunniteltu huomioiden ruokakasvatus pedagogisena, monipuolisena toimintana. Ruokariimit ja -arvoitukset on kirjoitettu leikillisiksi, jotta niistä välittyisi ilo ja ne lisäisivät myönteisiä mielikuvia ruokailuun liittyen. Riimeihin ja arvoituksiin sisältyy monipuolisesti sanastoa niin ruuista, ruokailuvälineistä kuin ruokarytmistä ja ruoan valmistamisesta. Monipuolinen ja terveellinen ruokavalio on hyvän terveyden perusta ja suhde ruokaan kehittyy varhaislapsuudesta alkaen.

Yhteiset toimintahetket Ruokariimien ja -arvoitusten parissa kannustaa keskustelemaan lasten kanssa erilaisista ruokailutottumuksista, ruoka-ajoista, ruoanlaitosta sekä opettelemaan ruokailuvälineitä ja ruokasanoja. Opitaan yhdessä uutta sanastoa ja jaetaan ruokailukokemuksia! Iloksi lasten kotiin, voit tulostaa tuotteen mukana tulevan ruokalistan, johon lapsi yhdessä perheensä kanssa voi suunnitella yhteisiä ruokailuhetkiä.

 

Ruokariimejä ja arvoituksia- oppimistuote sisältää

🥦 20 iloisesti kuvitettua ruokariimikorttia

🥦 20 iloisesti kuvitettua ruoka-arvoituskorttia (kuvitettu takaosa, joka kannattaa tulostaa omalle paperille ja liimata taustaksi, jolloin arvoituksen kuva ei näy kortista läpi)

🥦 Meidän ruokaloru- julisteen (A4-kokoinen)

🥦 Ruokalista- tulosteen lasten koteihin annettavaksi

🥦 on digitaalinen, itsetulostettava oppimistuote, joka edistää myönteistä ruokasuhdetta ja kannustaa suomen kielen oppimiseen leikillisesti, yhdessä.

.  .  .