Pienten leikkiriimejä

Alkuperäinen hinta oli: 10,90 €.Nykyinen hinta on: 5,45 €.

Ale!

Kuvaus

Digitaalisten oppimistuotteiden käyttöehdot

💎 KATSO VIDEO: Pienten leikkiriimejä- esittely 

💎 HUOM! Yksi tuote kattaa rajattoman käyttöoikeuden yhdelle LAPSIRYHMÄLLE (esimerkiksi päiväkoti, koulu, perhekoti, seurakunta, kerho, asukaspuisto). Jos haluat tilata tuotteen yrityslaskutuksella, poimi haluttu määrä tuotetta ostoskoriin, valitse ”yrityslasku”  ja täytä laskutustiedot kassalla. Kiitos!

💡HUOM! KAIKKI MAKSULLISET TUOTTEEMME OVAT DIGITAALISIA JA NE TOIMITETAAN LINKKEINÄ SÄHKÖPOSTIISI HETI TILATTUASI. Joskus sähköposti saattaa valikoida yritysposteja roskaposteiksi, joten jos et saa vastaussähköpostia pian tilattuasi, tarkistathan myös roskapostin. 💡

🧸 Tuote sopii erinomaisesti alle 3-vuotiaiden ja suomen kieltä alkeina opettelevien lasten pedagogiseen, päivittäiseen toimintaan monipuolisen oppimisen tueksi. 🧸

.  .  .

Pienten leikkiriimejä, on odotettu UUTUUS!✨ Tuote on suunniteltu huomioiden pienten lasten kiinnostuksen kohteita ja arjen eri toiminnoista tutut sanat ja tapahtumat ovat kuvissa ja leikillisissä riimeissä. Pienten leikkiriimien kuvitus niin ihastuttaa kuin ilostuttaa ja saa pienet lapset samaistumaan vekkulin vauvan puuhiin.

 

Yhteiset, lyhyet toimintahetket arjen touhujen lomassa kannustavat puhumaan opettelevia lapsia oppimaan uusia sanoja. Leikkiriimit sopivat käytettäväksi arjen kaikissa tilanteissa ja näin suomen kielen oppimisesta tulee hauskaa, helppoa ja yhteistä!

 

Pienten leikkiriimejä- oppimistuote sisältää

👶🏼 24 iloisesti kuvitettua leikkiriimikorttia

👶🏼 Myötätunnon muistilista- julisteen (A4-kokoinen)

👶🏼 tehtävämonisteen

👶🏼 on digitaalinen, itsetulostettava oppimistuote, joka kannustaa suomen kielen oppimiseen leikillisesti, yhdessä.

.  .  .