Ötökkäleikki

Alkuperäinen hinta oli: 3,99 €.Nykyinen hinta on: 1,99 €.

Ale!

Kuvaus

Digitaalisten oppimistuotteiden käyttöehdot

💎 KATSO VIDEO: Ötökkäleikki- oppimistuotteen esittelyä 

💎 TUOTTEEN KÄYTTÖOIKEUS: Yksi tuote kattaa rajattoman käyttöoikeuden yhdelle LAPSIRYHMÄLLE (esimerkiksi päiväkoti, koulu, perhekoti, seurakunta, kerho, asukaspuisto). Jos haluat tilata tuotteen yrityslaskutuksella, poimi haluttu määrä tuotetta ostoskoriin, valitse ”yrityslasku”  ja täytä laskutustiedot kassalla. Kiitos!

💡HUOM! KAIKKI MAKSULLISET TUOTTEEMME OVAT DIGITAALISIA JA NE TOIMITETAAN LINKKEINÄ SÄHKÖPOSTIISI HETI TILATTUASI. Joskus sähköposti saattaa valikoida yritysposteja roskaposteiksi, joten jos et saa vastaussähköpostia pian tilattuasi, tarkistathan myös roskapostin. 💡

.  .  .

KEVÄT, mikä ihana vuodenaika!
Luonto herää talviuniltaan ja kutsuu tutkimaan ja havainnoimaan siinä nopeastikin eteneviä muutoksia. Kevään merkeiksikin niitä kutsumme. 🌞🪱🦋🐞🪲🕷

ÖTÖKKÄLEIKKI on KIDIJOBIN täsmätuote kevääseen. Kevään ja lähestyvän kesän merkkien nimeämisen harjoitteluun suunniteltu, hauska täydennys monipuoliselle oppimishetkelle. Ötökät kurkkaavat taustan takaa (pensas 🌳 tai kivi 🪨) ja lapset pääsevät kertomaan, mikä eläin vuorollaan kurkistaa! (katso video) Voit käyttää tuotetta helposti ja monipuolisesti satu-, tutkimus-, laulu-, tai taidetuokioiden täydentäjänä, juuri omien tarpeidesi mukaan. Käytä laminoituja ötököitä myös:

🐞🐞 parien etsintään ulkona retkellä,

🐝 KIM- leikissä

🦋 tai vaikkapa liikuntatuokiolla eri liikkumistapojen innoittajina.

Tämän tuotteen käytössä pääset käyttämään luovuutta! 🪱🐞🐝🕷🪲🦋🐌

.  .  .

ÖTÖKKÄLEIKKI -oppimistuote sisältää:

🐛 20 aidonnäköistä ötökkää 

🐛 2 taustaa, josta ötökät kurkistavat lapsille (pensas ja kivi) 🌳🪨

🐛 julisteen (A4)

🐛 tehtävämonisteen 

🐛 tuote on digitaalinen, itsetulostettava oppimistuote, joka herättää kiinnostuksen keväänmerkkien havainnointiin ja luonnossa eläviin ötököihin. Kannustaa suomen kielen oppimiseen leikillisesti, yhdessä.

.  .  .