Musahetki

5,90 

Kuvaus

Digitaalisten oppimistuotteiden käyttöehdot

💎 TUOTTEEN KÄYTTÖOIKEUS: Yksi tuote kattaa rajattoman käyttöoikeuden yhdelle LAPSIRYHMÄLLE (esimerkiksi päiväkoti, koulu, perhekoti, seurakunta, kerho, asukaspuisto). Jos haluat tilata tuotteen yrityslaskutuksella, poimi haluttu määrä tuotetta ostoskoriin, valitse ”yrityslasku”  ja täytä laskutustiedot kassalla. Kiitos!

💡HUOM! KAIKKI MAKSULLISET TUOTTEEMME OVAT DIGITAALISIA JA NE TOIMITETAAN LINKKEINÄ SÄHKÖPOSTIISI HETI TILATTUASI. Joskus sähköposti saattaa valikoida yritysposteja roskaposteiksi, joten jos et saa vastaussähköpostia pian tilattuasi, tarkistathan myös roskapostin. 💡

.  .  .

Musahetki– oppimistuote kannustaa musiikilliseen suomen kielen oppimiseen  ja joka päiväiseen leikilliseen musiikkihetkeen. Musahetki on koostettu suomalaisista, tutuista perinne- ja kansanlauluista, kuvallisista soitinkorteista ja lauluihin liittyvistä tehtävämonisteista.

Musahetken avulla voit opettaa monipuolisesti

  • sanastoa,
  • rytmejä,
  • kuuntelemista,
  • harjaannuttaa tunnistamaan ja käyttämään erilaisia soittimia,
  • liikkumaan musiikin mukana ja
  • harjoittelemaan hienomotoriikkaa palaamalla laulujen sisältöön tehtävämonisteiden parissa.

 

Monipuolinen ilmaisu ja musiikilliset kokemukset tuovat iloa oppimiseen ja vahvistavat lapsen kiinnostusta musiikkiin.🎶

 

Musahetki sisältää:

  • 10 laulukorttia 
  • 10 soitinkorttia
  • 10 tehtävämonistetta
  • Tämä oppimistuote toimitetaan  sähköpostiin linkkeinä ja on itse tulostettava.

.  .  .

”Varhaiskasvatuksen musiikillisen ilmaisun tavoitteena on tuottaa lapsille musiikillisia kokemuksia sekä vahvistaa lasten kiinnostusta ja suhdetta musiikkiin. Lapsia ohjataan elämykselliseen kuuntelemiseen ja ääniympäristön havainnointiin. Lasten valmiudet hahmottaa musiikkia sekä äänen kestoa, tasoa, sointiväriä ja voimaa kehittyvät leikinomaisen musiikillisen toiminnan kautta. Heidän kanssaan lauletaan, loruillaan, kokeillaan erilaisia soittimia, kuunnellaan musiikkia ja liikutaan musiikin mukaan. Lapset saavat kokemuksia perussykkeestä, sanarytmeistä ja kehosoittamisesta. Lapsia rohkaistaan käyttämään mielikuvitustaan ja ilmaisemaan musiikin herättämiä ajatuksia ja tunteita esimerkiksi kertoen, kuvallisesti ilmaisten tai tanssien. Lapset saavat myös kokemuksia musiikin tekemisestä yhdessä sekä pienimuotoisten musiikkiesitysten harjoitteluprosesseista ja esiintymistilanteiden tuomasta onnistumisen ilosta”

(Varhaiskasvatussuunnitelman perusteet 2022, s. 45)