Liikenteessä!

10,90 

Kuvaus

  

 

Digitaalisten oppimistuotteiden käyttöehdot

💎 KATSO VIDEO: Liikenteessä! -oppimistuotteen esittelyä

💎 TUOTTEEN KÄYTTÖOIKEUS: Yksi tuote kattaa rajattoman käyttöoikeuden yhdelle LAPSIRYHMÄLLE (esimerkiksi päiväkoti, koulu, perhekoti, seurakunta, kerho, asukaspuisto). Jos haluat tilata tuotteen yrityslaskutuksella, poimi haluttu määrä tuotetta ostoskoriin, valitse ”yrityslasku”  ja täytä laskutustiedot kassalla. Kiitos!

💡HUOM! KAIKKI MAKSULLISET TUOTTEEMME OVAT DIGITAALISIA JA NE TOIMITETAAN LINKKEINÄ SÄHKÖPOSTIISI HETI TILATTUASI. Joskus sähköposti saattaa valikoida yritysposteja roskaposteiksi, joten jos et saa vastaussähköpostia pian tilattuasi, tarkistathan myös roskapostin. 💡

.  .  .

 

🚲 Valtakunnallisen pyöräilyviikon kunniaksi 6.-15.5.2022  Liikenteessä! -oppimistuote hintaan 8,90€ (norm.10,90€). 🚲 

 

Liikenteessä! -oppimistuote innostaa oppimaan liikennemerkeistä, kulkuvälineistä ja liikennesäännöistä riimein ja arvoituksin. 🚇🚦

Liikkuminen ja retkeily lähiympäristössä kuuluvat ympäri vuoden lapsiryhmien toimintaan ja oppimista tapahtuukin päivittäin vuorovaikutuksessa lähiympäristön ja siinä olevien ihmisten kanssa. Lasten kiinnostuksen kohteet ohjaavat tätä oppimisprosessia. Tuote sopii tavoitteelliseen, tutkivaan ja kannustavaan toimintaan, jossa opitaan suomen kieltä, kannustetaan aktiiviseen toimijuuteen ja osallisuuteen. Liikenteessä -oppimistuote on juuri sopivasti lapsia haastava ja juuri siksi oppimaan innostava!

Liikenteessä tuotteen avulla voidaan:
🚦opetella liikennesääntöjä
🚦opetella liikennemerkkejä
🚦opetella kulkuvälineitä
🚏palautella mieleen ympäristössä nähtyjä tai koettuja asioita ja ilmiöitä
🚏keskustella asioista tai ilmiöistä liikenteessä

🚏oppia suomen kieltä monipuolisesti ja leikillisesti
🚌 lisätä lasten kiinnostusta erilaisten asioiden ja ilmiöiden havainnointiin eri oppimisympäristöissä

Liikenteessä! -oppimistuote sopii erinomaisesti kevään, kesän ja syksyn oppimisen teemoihin ja täydentämään projekteja, jolloin kadut täyttyvät taas liikkujista ja lämpenevä sää kannustaa ulkona oppimiseen!

Liikenteessä! -oppimistuote sisältää:
🚇 20 kuvitettua riimikorttia (toiminnallinen tehtävä kortissa riimittelyn tueksi)

🚇 10 kuvitettua arvoituskorttia

🚇 tehtävämonisteen 

🚇 on digitaalinen, itsetulostettava oppimistuote, joka herättää kiinnostuksen liikenteeseen ja siinä näkyviin ilmiöihin ja asioihin. Edistää suomen kielen oppimiseen keskustelevaisesti, yhdessä.

.  .  .