Kielileikkejä

Alkuperäinen hinta oli: 29,90 €.Nykyinen hinta on: 14,95 €.

Ale!

Kuvaus

Digitaalisten oppimistuotteiden käyttöehdot

 

💎 KATSO VIDEO: Opin värejä- intro

💎 KATSO VIDEO: Opin maatilan eläimiä- intro

💎 KATSO VIDEO: Opin metsän eläimiä- intro

💎 KATSO VIDEO: Opin eläintarhan eläimiä- intro

💎 KATSO VIDEO: Opin kulkuvälineitä- intro

💎 KATSO VIDEO: Näin hyödynnät oppimistuotteiden kuvakortteja opetuksessa

(Yläpuolella olevat videoesimerkit ovat esimerkkejä tähän tuotekokonaisuuteen sisältyvistä oppimistuotteista.)

💎 HUOM! Yksi tuote kattaa rajattoman käyttöoikeuden yhdelle LAPSIRYHMÄLLE (esimerkiksi päiväkoti, koulu, perhekoti, seurakunta, kerho, asukaspuisto). Jos haluat tilata tuotteen yrityslaskutuksella, poimi haluttu määrä tuotetta ostoskoriin, valitse ”yrityslasku”  ja täytä laskutustiedot kassalla. Kiitos!

💡HUOM! KAIKKI MAKSULLISET TUOTTEEMME OVAT DIGITAALISIA JA NE TOIMITETAAN LINKKEINÄ SÄHKÖPOSTIISI HETI TILATTUASI. Joskus sähköposti saattaa valikoida yritysposteja roskaposteiksi, joten jos et saa vastaussähköpostia pian tilattuasi, tarkistathan myös roskapostin. 💡

🧸 Tuote sopii erinomaisesti alle 3-vuotiaiden ja suomen kieltä alkeina opettelevien lasten pedagogiseen, päivittäiseen toimintaan monipuolisen oppimisen tueksi. 🧸

Kielileikkejä-oppimistuotekokonaisuuden avulla lapsi pääsee nimeämään uusia sanoja ja toistojen myötä rikastuttamaan sanavarastoaan ja arkipuhettaan. Animoidut digitaaliset oppimistuotteet innostavat lasta oppimaan ja toistamaan mallin mukaan. Rauhallisten nimeämisanimaatioiden avulla lapsi oppii ymmärtämään ja tuottamaan uusia sanoja. Pedagogisesti suunniteltu, monipuolinen oppimistuotekokonaisuus on helppo ottaa käyttöön osaksi lapsiryhmän toimintaa. Tuotteiden lapsia kiinnostavat sanastoteemat voi oppimisympäristössä, niin sisällä kuin ulkona, yhdistää eri leikkeihin, musiikkiin, liikkumiseen, taiteelliseen ilmaisuun. Sanaston harjoittelu saa toistoa, kun sitä voidaan harjoitella niin digitaalisesti animaatioiden innostamana kuin tutummasti kuvakorteilla. Tuote sisältää itse tulostettavat kuvakortit ja tässä tuotekuvauksessa on esimerkkivideo niiden käytöstä.

Tuotteeseen sisältyvien leikinvalintakuvien avulla voit kuvittaa oppimisympäristön leikkimahdollisuuksia ja edistää lapsen taitoja valita itselle mieluisia leikkejä. Kannustekartat auttavat oppimisen näkyväksi tekemisessä ja arvioinnissa. Positiivinen palaute ja onnistumisten huomaaminen innostavat lasta harjoittelemaan. Kannustekarttojen avulla voi tehdä konkreettiseksi myös muita oppimisen alla olevia asioita kuten pukeminen, kuivaksi harjoittelu, uusien ruoka-aineiden maistaminen ym.

Kielileikkejä- oppimistuotekokonaisuuteen sisältyy:

  • Leikinvalintakuvat (32 kpl iloisesti kuvitettua leikinvalintakuvaa)
  • 2 julistetta päivän leikeistä (esimerkiksi päivän leikeistä kertomiseen lapsen vanhemmalle tai seinätauluksi oppimisympäristöön)
  • Innostun, onnistun, opin– kannustekartat (sisältää kahdeksen erilaista kannustekarttaa onnistumisen ja oppimisen askeleiden keräämiseksi)
  • Opin maatilan eläimiä– oppimistuote(sisältää animaation ja tulostettavat kuvakortit maatilan eläimistä 17 kpl)
  • Opin metsän eläimiä– oppimistuote (sisältää animaation ja tulostettavat kuvakortit metsän eläimistä 24 kpl)
  • Opin eläintarhan eläimiä– oppimistuote (sisältää animaation ja tulostettavat kuvakortit eläintarhan eläimistä 29 kpl)
  • Opin kulkuvälineitä– oppimistuote(sisältää animaation ja tulostettavat kuvakortit kulkuvälineistä 28 kpl)
  • Opin värejä– oppimistuote (sisältää animaation ja tulostettavat kuvakortit väreistä 11kpl)
  • Tämä oppimistuote toimitetaan  sähköpostiin linkkeinä ja on itse tulostettava.