Näillä vaatteilla voi tehdä mitä temppuja tahansa.”

Pedagoginen valmentaminen®

Kaupallinen yhteistyö: Papu Design  

www.papustories.fi 

(tuotteet saatu)

”Näillä vaatteilla voi tehdä mitä temppuja tahansa.” (poika 5 v)

”Nää on tosi kivat.” (tyttö 4 v)

”Hyvä. Housut.” (tyttö 2 v) 

Pehmeät ja upeakuosiset vaatteet ovat helposti päälle mukautuvia päivän vaihtuviin hetkiin. Käytännöllisyytensä lisäksi vaatteet lisäävät tyyliä ja rentoutta joka päivään.

Videolla näkyvästä pojasta PAPU:n vaatteet tuntuivat niin pehmeiltä päällä ensimmäistä kertaa, että hän olisi halunnut nukkua niillä yön ja olla vaihtamatta yövaatteita lainkaan päälle. Videolla ollaan ninjapyörteen  vauhdissa. 

Värikkäät kuosit miellyttävät niin lapsen kuin aikuisen silmää ja kuvassa näkyvä 2-vuotias valitseekin vaatekaapistaan mielellään lämpimän oranssin väriset legginsit päällensä. 

Idea saada yhteistyökumppaniksi vaatteita myyvä yritys tuli siitä, että meille on tärkeää naisellinen pukeutuminen arjessa mukavuus ja rentous edellä. Vaatteissa tykkäämme kummatkin hyvästä istuvuudesta, materiaalin täytyy olla joustavaa ja monipuoliseen liikkumiseen sopivaa työpäivän aikana. Sopivan väljissä vaatteissa lasten tasolle on helppo asettua ja lattialla leikkiminen ei tuo kiristävää tunnetta vyötärölle. 

Uuteen vaatebrändiin tutustuminen oli helppo aloittaa klassisista musta-valkoisista kokonaisuuksista, joita on helppo yhdistellä muiden omien vaatteiden ja  asusteiden kanssa.  Neuletakki lämmittää ihanasti, kun auttaa lapsia lepohetkellä nukkumaan ja itselle alkaa tulla kylmä istuessa paikallaan ja silittäessä lapsia.

 

Meille on tärkeää kestävän kehityksen kannalta se, että vaatteet ovat niin laadukkaita, että ne kestävät arjessa säilyttäen muotonsa, värinsä ja että ne on tuotettu vastuullisesti.  

Talven saapuessa, huomaatko kaipaavasi piristystä päivääsi? 

Iloinen arki pukeutuminen lisää rentoutta ja mukavuutta työpäiviin.

www.papustories.fi