Lorut kielen kehityksen tukena

Pyynnöstänne olemme lisänneet juuri kaikkiin loruanimaatio-kokonaisuuksiin mukaan myös tulostettavat lorukortit! 🙂  Loruanimaatiot ja tulostettavat lorukortit saat tuotteen ostaessasi sähköisinä linkkeinä sähköpostiisi. Halutessasi voit rekisteröityäsi käyttäjäksi ostotilanteessa, jolloin kaikki linkit tallentuvat automaattisesti sähköpostiviestin lisäksi ”oma tilillesi” Kidijobin sivuille, jonne saat tunnukset. Loruanimaatioden ja lorukorttien linkit ovat käytettävissä yhtä helposti niin kännykällä, tabletilla kuin tietokoneella.

Leikkilukeminen lorukorttien kuvien avulla on lapsista hauskaa.  
 
Lorun lausuminen loruanimaation tai kuvin tuetun lorukortin mukana opettaa lapsille uusia sanoja ja auttaa hahmottamaan riimipareja. 
 
Riimiparien hahmottaminen kahdesta peräkkäisestä lauseesta on konkreettista lorukortin avulla, jossa loru näkyy kokonaisuudessaan. 
 
Uudet sanat saavat  merkityksen kuvien avulla ja auttavat loruttelussa muistamaan uuden lorun. 
 
Lorukortteja on mukava antaa lasten omiin leikkeihin ja käyttää digilorujen rinnalla.  
 

Lapset kielitaitotasosta riippumatta pääsevät osalliseksi kuvatukien ja kuultavan äänen ansiosta kielellisestä leikittelystä, kasvattamaan sanavarastoaan ja kehittämään kielellistä muistiaan.

Kehittyvän kielitaidon myötä lasten osallisuus arjessa ja vuorovaikutustaidot paranevat. 

 

Alapuolella on esimerkkejä kuvin tuetuista lorukorteista ja loruanimaatioista. Kaupastamme läytyy tällä hetkellä kolme eri teemaista lorukokonaisuutta; Loruja ammateista, Loruja marjoista ja hedelmistä sekä Loruja maatilan eläimistä. Kussakin oppimistuotteessa on 15-16 loruanimaatiota ja lorukorttia. Alla esimerkkianimaatiot eri teemoista: 

 

Saat tulostettua makupalat kuvin tuetuista lorukorteista klikkaamalla alapuolella näkyviä tekstejä:

TULOSTA Mansikka-lorun lorukortti klikkaamalla tätä tekstiä. 

TULOSTA Laulaja-lorun lorukortti klikkaamalla tätä tekstiä. 

TULOSTA Hevonen-lorun lorukortti klikkaamalla tätä tekstiä. 

Oheisella videolla lorukortti ja loruanimaatio viinimarja-lorusta. 

Lorukortteja voi pienimpien kanssa käyttää myös nimeämiskortteina; tutkia kuvia ja nimetä lorun yläpuolella näkyviä, yksittäisiä kuvia ääneen. 

Tervetuloa tutustumaan ja hankkimaan uudenlaisia loruja lahjaksi lapselle, itselle tai kollegalle töihin. 

Lisätietoa tuotteista verkkokaupastamme! 🙂